مبانی نظری دمینگ ، کیفیت خدمات

مطالب دیگر:
📒جنبه‎های کاری و تغذیه‏‎ای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی📒جزوه خلاصه نکات مبحث 9 مقررات ملی ساختمان📒جزوه خلاصه نکات مبحث 10 مقررات ملی ساختمان📒طرح توجیهی کارآفرینی تولید قطعات خودرو به روش فورج📒بسته اموزشی وکالت96📒حل المسائل کتاب تحقیق در عملیات ۱📒مطالعه اثرات تداخلي روي در جذب و انتقال آهن📒همه چیز در مورد چشم📒طراحی و محاسبه تصفیه خانه آب📒درسنامه حسابداری مالیاتی📒بررسی کامل سلامت تن و روان📒آناتومی و بیماری های شایع گوش📒بررسی کامل تغذیه و بهداشت غذا خانم ها در دوران بارداري📒بررسی USB یو اس بی (همراه با متن اصلی)📒ارتباطات درون سازمانی(همراه با متن اصلی)📒انواع گسکتها و موارد استفاده آنها📒کتاب راهنمای مصور سفر زیارتی عراق(قیمت 2000)📒جزوه خلاصه نکات دینامیک سازه همراه با حل تشریحی سوالات ازمون دکترا عمران📒جزوه خلاصه نکات الاستیسیته همراه با حل تشریحی سوالات ازمون دکترا📒شناخت وطراحی انواع مخازن تحت فشار نفت و گاز📒اجرای ساختمانهای فولادی و انواع سقف آنها📒پاورپوینت با موضوع شمع کوبی چیست و چگونه انجام می گیرد.📒قالب پاورپوینت با گرافیک و آیکن های زیبا📒پاورپوینت انواع مبدل ها📒بررسی راه اندازی ال ای دی LED
(فصل دوم تحقیق) مشخصات فایل تعداد صفحات21حجم0/44 کیلوبایت فرمت فایل اصلیdocx توضیحات کامل (فصل دوم تحقیق) مشخصات این متغیر: منابع: دارد پژوهش های داخلی و خارجی: دارد کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق دمینگ ، کیفیت خدمات,مبانی نظری دمینگ ، کیفیت خدمات (فصل دوم تحقیق),مبانی نظری دمینگ ، کیفیت خدمات|47092541|jqk
محقق گرامی فایل مورد نظر در مورد مبانی نظری دمینگ ، کیفیت خدمات آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

(فصل دوم تحقیق)


مشخصات فایل
تعداد صفحات21حجم0/44 کیلوبایت فرمت فایل اصلیdocx
توضیحات کامل

(فصل دوم تحقیق)


مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

- كیفیت خدمات

شاید ارائه یک تعریف جامع و دقیق ازکیفیت خدمات در مقایسه با کیفیت کالا کار مشکلی باشد.علت این دشواری آن است که ارائه خدمات،عوامل رفتاری فراوانی را شامل می شود.عده ای به برآورده ساختن احتیاجات و نیازهای مشتریان تأکید دارند؛مثلا خدمات با کیفیت یعنی جلب رضایت مشتری و اینکه در مواقع ضروری این خدمت در دسترس مشتری باشد و هزینه بالایی را هم تحمیل نکند.

-کیفیت در حوزه محصولات و کالاهای فیزیکی از سابقه بسیاری برخوردار است ،اما در حوزه خدمات بحث کیفیت از سابقه چندان طولانی برخوردار نیست.خدمات دارای ویژگی هایی است که آنها را از کالاها متفاوت می سازد.این ویژگیها عبارتند از :

1-خدمات نا ملموس هستند.اکثر خدمات نامحسوسند و بنابراین درک اینکه مصرف کنندگان چگونه خدمات را ادراک کرده و کیفیت آن را چگونه ارزیابی می نمایند ، مشکل است.

2 – خدمات ناهمگن هستند . به این معنی که عملکرد خدمات از یک ارائه دهنده به ارائه دهنده دیگر ، از یک مشتری به مشتری دیگر و از زمانی به زمان دیگر متفاوت است.

3 – تولید و مصرف خدمات همزمان می باشد(عطافر،شفیعی1382،ص3)

- کیفیت مفهوم وسیعی دارد که تمام بخش های مختلف سازمان نسبت به آن متعهد هستند و هدف آن افزایش کارایی کل مجموعه است به نحوی که مانع پدید آمدن عوامل مخل کیفیت شود.هدف نهایی آن مطابقت کامل با مشخصات مورد نیاز مشتری، با حداقل هزینه برای سازمان است که منجر به افزایش قابلیت رقابت می شود.

ـ سازمان استانداردهای بین المللی ، كیفیت را اینگونه تعریف می كند : تمامیت ویژگی ها و خصوصیات محصول یا خدمات كه توانایی برآورده كردن نیازهای مشتری را دارد.

- کرازبی در دهه 1980 اعلام می کند که کیفیت یعنی آنچه که موافقت شد به درستی انجام شود و یا همخوانی با مشخصات.اشکال این تعریف در این است که ممکن است مشخصات مدنظر، مطابق میل و سلیقه مشتری نباشد.

ـ یک محصول زمانی با کیفیت است که با خواسته ها و نیازهای مشتری انطباق داشته باشد . کیفیت باید به عنوان انطباق محصول با نیاز مشتری تعریف شود.(Crosby;1984;p60)پاراسورامان بیان می کند که؛کیفیت ادراک شده عبارتست از قضاوت مشتری درباره برتری یا مزیت کلی یک شیء.کیفیت ادراک شده شکلی از نگرش است که با رضایت مرتبط است لیکن با آن یکی نیست و از مقایسه انتظارات با ادراکات از عملکرد، نتیجه می شود.(Parassuramun;1991;p15)






"