مبانی نظری طبقه بندی مواد موثر گیاهان، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها، اسانس‌ها، فلاون‌ها و فلاونوئیدها، تانن ها، مواد تلخ

مطالب دیگر:
📚بررسی تطبیقی کیفیت حسابرسی میان سازمان حسابرسی و موسسات حسابرسی عضو جامعه حسابداران رسمی📚پاورپوینت در مورد اصول اولیه محافظت از آب برج خنک کننده📚پاورپوینت كيفيت آب در صنعت📚پاورپوینت كاربردهاي ابررايانه هاي توزيع شده📚پاورپوینت اصول آزمون باكتريولوژي آب و اهميت آن📚پاورپوینت مدیریت آبهای سطحی و رفع آبگرفتگی معابر📚پاورپوینت آبياری عمومی📚پاورپوینت وضعيت حوزه هاي آبخيز و آبخيزداري در هرمزگان📚پاورپوینت آبنما در معماری📚پاورپوینت گذری بر دعای ابوحمزه ثمالی📚پاورپوینت كدگذاري سقطها در ICD-10📚پاورپوینت آب (تحقیق دانش آموزی)📚پاورپوینت سیستم انتقال آب برج میلاد (آبرسانی برج میلاد)📚پاورپوینت تکنولوژی های پیشرفته در صنعت خودرو (ABS & ASR & ESP & SBC)📚پاورپوینت معرفي سيستم هاي ترمز در خودروها📚پاورپوینت خلاصه سازی📚پاورپوینت طراحي مفهومي يك محيط پژوهش الكترونيكي📚پاورپوینت آبياري باراني (پروژه عمليات تحت فشار)📚پاورپوینت مدیریت آبیاری📚پاورپوینت آبیاری قطره ای (انواع سیستم های آبیاری قطره ای)📚پاورپوینت آبياری عمومی ( اندازه گيری رطوبت خاک )📚پاورپوینت بررسی ابزارها و روشهاي نوين بانكي و كاربرد آنها در توسعه صادرات📚پاورپوینت دستگاه ها و ابزارهای ذخیره سازی اطلاعات📚پاورپوینت انواع كارآفريني📚پاورپوینت مروری بر موافقت نامه کشاورزی و راهنمای تکمیل جداول 4 (جهت الحاق به سازمان جهانی تجارت )
(فصل دوم تحقیق) مشخصات فایل تعداد صفحات22حجم0/169 کیلوبایت فرمت فایل اصلیdocx توضیحات کامل مبانی نظری طبقه بندی مواد موثر گیاهان، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها، اسانسها، فلاونها و فلاونوئیدها، تانن ها، مواد تلخ (فصل دوم تحقیق) مشخصات این متغیر: منابع: دارد طبقه بندی مواد موثر گیاهان، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها، اسانس‌ها، فلاون‌ها و فلاونوئیدها، تانن ها، مواد تلخ,مبانی نظری طبقه بندی مواد موثر گیاهان، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها، اسانس‌ها، فلاون‌ها و فلاونوئیدها، تانن ها، مواد تلخ (فصل دوم تحقیق),مبانی نظری طبقه بندی مواد موثر گیاهان، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها، اسانس‌ها، فلاون‌ها و فلاونوئیدها، تانن ها، موا|47092552|jqk
محقق گرامی فایل مورد نظر در مورد مبانی نظری طبقه بندی مواد موثر گیاهان، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها، اسانس‌ها، فلاون‌ها و فلاونوئیدها، تانن ها، مواد تلخ آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

(فصل دوم تحقیق)


مشخصات فایل
تعداد صفحات22حجم0/169 کیلوبایت فرمت فایل اصلیdocx
توضیحات کامل

مبانی نظری طبقه بندی مواد موثر گیاهان، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها، اسانس‌ها، فلاون‌ها و فلاونوئیدها، تانن ها، مواد تلخ (فصل دوم تحقیق)


مشخصات این متغیر:

منابع: دارد

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

طبقه بندی مواد موثر­ گیاهان

تقسیم بندی مواد موثر گیاهان که امروزه مورد تأیید است، به­صورت چهار گروه اصلی آلکالوئیدها[1]، گلیکوزیدها[2]، روغن­های فرار[3] و سایر مواد موثر می­باشد. منظور از سایر مواد موثر، ترکیباتی چون: مواد تلخ[4]، فلاوُن­ها[5]، فلاوُنوئیدها[6]، موسیلاژها[7] (و کربوهیدرات­های خاص مشابه آن)، ویتامین­ها[8]، تانن­ها[9]، اسید سیلیسیک[10] (و اسیدهای خاص مشابه آن) و بالاخره ترکیب­های دیگر که به‌دلیل ناهماهنگی و گستردگی ساختمان­های شیمیایی، در سه گروه قبلی جای نمی­گیرند.

آلکالوئیدها

آلکالوئید­ها ترکیب­های قلیایی هستند که در ساختمان خود یک یا چند اتم نیتروژن دارند و معمولا نیتروژن­ها در ناجور حلقه­ ها وجود دارند.

گلیکوزیدها

گلیکوزیدها (همچون آلکالوئیدها) گروه بزرگی از مواد موثر ارزشمند را تشکیل می­دهند که در عین حال در میان آن­ها برخی از خطرناک­ترین و سمی ترین مواد موجود در طبیعت یافت می­گردد. این مواد در گروه زیادی از گیاهان گل­دار وجود دارند. گلیکوزیدها در مسیرهای مختلف متابولیکی به شکل­های گوناگونی ساخته می­شوند. این مواد پس از هیدرولیز (توسط اسیدها، برخی آنزیم­ها وغیره) به ترکیبات قندی (گلیکون) و غیر قندی (آگلیکون) تبدیل می شوند. ترکیبات اخیر (آگلیکون­ها) مصارف فراوانی در داروسازی دارند.

اسانس‌ها

اسانس­ها از نظر ترکیب شیمیایی همگن نیستند، بلکه به­صورت ترکیبات مختلفی مشاهده می­شوند ولی، به­طور کلی از گروه شیمیایی موسوم به ترپن­ها هستند و یا منشأ ترپنی دارند. باتوجه به اهمیت و ارزش این دسته از متابولیتها از نظر دارویی و کاربرد فراوان در صنعت عطر سازی توضیحات مفصلی در خصوص این دسته از ترکیبات در ادامه آمده است (قسمت 1-7).






"